Interim Management

Je bent druk bezig om goede zorg te leveren voor je klanten, de kwaliteit van zorg te verbeteren en om er voor te zorgen dat de bedrijfsvoering van jouw organisatie op orde is. Maar wat wanneer het vastloopt binnen teams in jouw organisatie? Het lukt maar niet om verandering te realiseren, er komt geen beweging op gang, teams lopen vast of het lukt hen niet om grip te krijgen op hun huishoudboekje.

Hoe mooi is het dan dat je als opdrachtgever, een beroep kan doen op tijdelijk leiderschap van Nul Vierentwintig? Iemand die ervaring heeft in het brengen van beweging en weet wat er nodig is om veranderingen binnen jouw organisatie te bewerkstelligen. Je zoekt iemand met specifieke tijdelijke deskundigheid, voor een overgangssituatie, een situatie met hoge urgentie en/of een situatie waarin verandering noodzakelijk is.

Naast de afspraken op uren en aanwezigheid, maken we afspraken over concrete en meetbare resultaten. Jij en Nul Vierentwintig hebben een gezamenlijk belang om de tijdelijk leider succesvol in te zetten. Wanneer de tijdelijk leider weg is, is er een beweging in gang gezet en zijn de resultaten bereikt. We gaan samen op weg, waarbij er sprake is van een investering van jou en van de tijdelijk leider van Nul Vierentwintig. Jij durft hierbij ruimte te bieden aan de tijdelijk leider om samen te onderzoeken wat er echt nodig is.