MariekeWerkt wordt Nul Vierentwintig

Welkom bij Nul Vierentwintig, onze thuisbasis van waaruit we de afgelopen jaren ook met veel inzet en plezier via onze dochteronderneming MariekeWerkt onze kennis van vraagstukken rondom inzetbaarheid met jullie hebben gedeeld.

Je kan nog steeds bij ons terecht, voor vragen op het gebied van inzetbaarheid, werkdruk en hoe je de samenwerking in zelfstandige teams kan verbeteren en de grote uitdagingen waar zorg en welzijn voor staat.

Is het verzuim bijvoorbeeld een groeiend probleem en wil je weten hoe jullie teams daar mee om kunnen gaan en tegelijk leren hoe ze veerkrachtiger worden als zelfstandig team? Dan kan je ons nog altijd bellen en onderzoeken we samen hoe onze schat aan ervaring uit ons onderzoek en de teamprogramma’s die we hebben gemaakt jouw organisatie kunnen helpen. Dacht je eraan een van de programma’s van MariekeWerkt over gezondheid en verzuim of over werkdruk in te zetten voor je teams? Bespreek dan met ons hoe we die programma’s voor jullie in-company beschikbaar kunnen maken.

Loopt de werkdruk in jullie organisatie te hoog op en wil je weten hoe je daar meer regie op kan krijgen? Hoe zelfstandige teams vaardiger en sterker kunnen worden en hun samenwerking kunnen verbeteren? Ook dan staan we nog steeds voor je klaar.

Wat hebben we je nog meer te bieden vanuit Nul Vierentwintig

Loop je vast in je organisatie? Stagneert jullie ingezette verandering? Worden jullie geconfronteerd met complexe vraagstukken waar de oplossing niet eenduidig is. Wil je als organisatie leren veranderen, niet alleen nu maar ook op de langere termijn? Wij hebben er plezier in om je te begeleiden bij een vraag of situatie waar je zelf lastig uitkomt. In adviestrajecten of in interim opdrachten. We zetten hierbij ons vakmanschap en jarenlange ervaring op het gebied van interventiekunde en veranderkunde met heel veel energie voor je in. Wij zijn in staat om snel te zien waar het knelt en wat er anders nodig is. Hierin nemen we je zorgvuldig mee zodat je met je eigen inzicht en andere manier van kijken zelf verder kunt.

Nul Vierentwintig maakt mensen verandervaardig en brengt beweging

Nieuwsgierig?

In onze nieuwsbrief delen we regelmatig onze ervaringen, inzichten en opgedane kennis. En wil je nu iets meer weten over wat we binnen Nul Vierentwintig doen en hebben gedaan? Kijk dan op onze website ook eens bij Organisatie Onderzoek of Interim Management. Of vind onderaan deze pagina enkele interessante casussen.

Liever direct contact of een vraag aan ons? Mail ons dan op info@nulvierentwintig.eu