Organisatieontwikkeling

In jouw organisatie kan het zijn dat medewerkers ontevreden zijn en dat resultaten uitblijven. Mogelijk zijn er aanhoudende klachten of incidenten rondom klanten? Of levert de samenwerking in jouw eigen organisatie of met partnerorganisaties (in het maatschappelijk veld) nog onvoldoende op?  Dit zijn zoal redenen om ons te benaderen.

Zeker wanneer je merkt dat het jullie zelf onvoldoende lukt. Je ervaart mogelijk  dat je verstrikt of verstroefd raakt in jullie manier van kijken en handelen.

Laat ons dan met jullie meekijken.

Wij kunnen door onze vragen, manier van kijken, maar ook door onze jarenlange ervaring in andere organisaties andere ziens en handelswijzen inbrengen waardoor er weer perspectief komt en je concreet ziet wat er anders en beter kan. Hoe mooi is het dat je dan weer hoop en zin hebt om het anders te gaan doen?

Samen een proces ontwerpen

We denken samen na over een proces dat aansluit bij wat er werkelijk nodig is en dat tot succes leidt. Onze ervaring hierbij is dat interventies zich dikwijls richten op meerdere niveaus. Niet alleen de medewerkers rondom klanten hebben zich te ontwikkelen, maar ook het management en directies. Soms is het ook nodig om raden van toezicht en toezichthoudende bestuurders een ontwikkeling door te laten maken. 

We kijken daarin samen op welke manier gewenste resultaten het beste bereikt kunnen worden. Hierbij zetten we bijvoorbeeld coaching, training, experimenteren, actie-leren in.

Een organisatie ontwikkeling is dus altijd een samenwerking met jou als klant en dus altijd specifiek voor jou, het vraagstuk en voor de organisatie in haar context. Je mag van ons best wat verwachten.

Wat mag je nog meer verwachten?

Je mag verwachten dat we jullie markt ‘kennen’ en weten welke uitdagingen en verleidingen er zijn. Je mag van ons verwachten dat we goed geschoold zijn en weten wat we doen. Hiermee kunnen wij blijven aansluiten bij jouw vraag en behoefte.

Verkennend gesprek

Spreekt onze aanpak jou aan?; zoek dan contact met ons. We verkennen graag met je waar we je eventueel bij kunnen helpen. Kennismaken en ook een verkennend gesprek is vrijblijvend en kosteloos.